Castells.tv

Reviu les Diades 2019

La temporada 2019 ens va deixar grans diades, i ara més que mai és el moment de tornar-les a gaudir. Castells.TV recupera els millors moments de les principals diades de la temporada passada, per reviure-les de manera intensa i apassionada.

▶️ Sant Joan a Valls 2019

Sant Joan marca el tret de sortida oficiós de la temporada castellera. La plaça del Blat acull el primer gran duel de les colles de Valls, amb la Colla Vella i la Colla Joves. El 2019 vam veure tres castells de 9, un gamma extra i el cara a cara del pilar de 7 folrat. Ho revivim tot en 45 minuts.

▶️ Festa Major de Terrassa 2019

El Raval de Montserrat de Terrassa és plaça castellera de visita obligada per la Festa Major de Sant Pere. El 2019 les dues colles locals van estar acompanyades per la Colla Joves Xiquets de Valls. Les manilles dels Minyons, els castells de vuit dels Castellers i les estructures amb pilar de la Joves van ser protagonistes d’una diada, resumida en 45 minuts, que vam viure en directe a Castells.TV!

▶️ Festa Major de Vic 2019

El 2 de 8 amb folre va ser el millor castell de la Diada de Festa Major de Vic de 2019. El van descarregar tant els Marrecs de Salt com els Castellers de la Vila de Gràcia, que van ser les colles convidades per un Sagals d’Osona que van fer la clàssica de vuit rematada per un espectacular pilar de 6. Tot plegat, resumit en 45 minuts, a Castells.TV!

▶️ Les Santes de Mataró 2019

Des de 2011 la Diada de Les Santes de Mataró ha viscut castells de gamma extra i el 2019 es van tornar a veure gràcies al 2 de 9 amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa i dels Castellers de Vilafranca. Els Capgrossos de Mataró van completar el seu primer castell de 9 de la temporada i totes tres van culminar l’actuació amb el pilar de 7 amb folre. Ho recuperem, a Castells.TV, en un resum especial de 45 minuts!

▶️ Les Neus de Vilanova i la Geltrú 2019

Vilanova i la Geltrú va tornar a veure el castell de 10 durant la seva Festa Major 2019 gràcies al 3 de 10 amb folre i manilles que van carregar els Castellers de Vilafranca. La Jove de Tarragona va repetir la gamma extra i els Bordegassos van completar la clàssica de vuit. Ho recordem en 45 minuts, a Castells.TV!