Castells.tv

Reviu les Diades 2019

La temporada 2019 ens va deixar grans diades, i ara més que mai és el moment de tornar-les a gaudir. Castells.TV recupera els millors moments de les principals diades de la temporada passada, per reviure-les de manera intensa i apassionada.

▶️ Sant Joan a Valls 2019

Sant Joan marca el tret de sortida oficiós de la temporada castellera. La plaça del Blat acull el primer gran duel de les colles de Valls, amb la Colla Vella i la Colla Joves. El 2019 vam veure tres castells de 9, un gamma extra i el cara a cara del pilar de 7 folrat. Ho revivim tot en 45 minuts.

▶️ Festa Major de Terrassa 2019

El Raval de Montserrat de Terrassa és plaça castellera de visita obligada per la Festa Major de Sant Pere. El 2019 les dues colles locals van estar acompanyades per la Colla Joves Xiquets de Valls. Les manilles dels Minyons, els castells de vuit dels Castellers i les estructures amb pilar de la Joves van ser protagonistes d’una diada, resumida en 45 minuts, que vam viure en directe a Castells.TV!

▶️ Festa Major de Vic 2019

El 2 de 8 amb folre va ser el millor castell de la Diada de Festa Major de Vic de 2019. El van descarregar tant els Marrecs de Salt com els Castellers de la Vila de Gràcia, que van ser les colles convidades per un Sagals d’Osona que van fer la clàssica de vuit rematada per un espectacular pilar de 6. Tot plegat, resumit en 45 minuts, a Castells.TV!

▶️ Les Santes de Mataró 2019

Des de 2011 la Diada de Les Santes de Mataró ha viscut castells de gamma extra i el 2019 es van tornar a veure gràcies al 2 de 9 amb folre i manilles dels Minyons de Terrassa i dels Castellers de Vilafranca. Els Capgrossos de Mataró van completar el seu primer castell de 9 de la temporada i totes tres van culminar l’actuació amb el pilar de 7 amb folre. Ho recuperem, a Castells.TV, en un resum especial de 45 minuts!

▶️ Les Neus de Vilanova i la Geltrú 2019

Vilanova i la Geltrú va tornar a veure el castell de 10 durant la seva Festa Major 2019 gràcies al 3 de 10 amb folre i manilles que van carregar els Castellers de Vilafranca. La Jove de Tarragona va repetir la gamma extra i els Bordegassos van completar la clàssica de vuit. Ho recordem en 45 minuts, a Castells.TV!

▶️ Firagost a Valls 2019

La diada de Firagost de Valls ha vist castells de gamma extra els últims anys i el 2019 va servir a la Colla Vella per descarregar, per primera vegada en una mateixa actuació, el 5d9f, el 4d9fa i el 2d9fm. La Colla Joves va completar els castells bàsics de 9 i va provar el Pd8fm. La repassem en 45 minuts a Castells.TV?

▶️ Festa Major de la Bisbal del Penedès 2019

El món casteller té visita obligada a la Bisbal del Penedès per la Festa Major de la Mare de Déu d’Agost, el dia 15. L’any 2019 es repetien les colles protagonistes per cinquè any consecutiu: els Bous locals i Verds, Vella i Joves. Dos gamma extra, castells de 9 i el 4d7 del Bous van centrar la diada, que revivim en 45 minuts a Castells.TV!

▶️ Sant Magí a Tarragona 2019

La diada de Sant Magí marca un punt d’inflexió en el calendari de les quatre colles de Tarragona, perquè és Festa Major. L’any 2019, la Jove, els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau van poder complir alguns dels seus objectius, mentre els Xiquets de Tarragona es van quedar amb un mal regust de boca. Ho revivim a Castells.TV!

▶️ Festa Major del Catllar 2019

Des de fa 10 anys la petita plaça de la Vila del Catllar viu per Festa Major castells de gamma extra en una diada de màxim nivell amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca. L’any 2019 ens van oferir quatre castells de gamma extra, entre ells el 2d8sf, i cinc castells de nou. Tot plegat ho repassem en 45 minuts, a Castells.TV!

▶️ Festa Major de l’Arboç 2019

El calendari casteller obliga cada temporada a bloquejar el quart cap de setmana per viure un cap de setmana intens amb les diades de Festa Major del Catllar i l’Arboç. A la població del Baix Penedès, l’any 2019 vam gaudir amb una Vella imparable, uns Verds que repetien el castell de 10, la Jove descarregant la tripleta màgica i els Minyons locals fent el castell de 7. Recordem-ho a Castells.TV en 55 minuts.

▶️ Sant Fèlix a Vilafranca del Penedès 2019

L’any 2019 la diada de Sant Fèlix va unir a la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès als Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. En total es van veure 10 castells de gamma extra i els primers intents de l’any de 3 de 9 sense folre. Un any després és un bon moment per recordar, a Castells.TV, com va anar l’actuació!

▶️ Festa Major de Sabadell 2019

El mes de setembre marca sempre l’inici del tram final de temporada i una de les primeres diades destacades és la Festa Major de Sabadell. L’any 2019 els Minyons de Terrassa hi van plantar dos gamma extra, els Castellers de Sabadell van carregar el 2 de 8 amb folre i els Castellers de Barcelona van fer la clàssica de vuit. Ho revivim a Castells.TV, en un resum especial de 40 minuts amb el més destacat de la jornada.

▶️ Misericòrdia a Reus 2019

La plaça del Mercadal de Reus tampoc ha pogut veure castells aquest 2020 per la diada de Misericòrdia. L’any 2019 els Xiquets de Reus van compartir plaça amb els Moixiganguers d’Igualada i els Nens del Vendrell, i a Castells.TV volem recuperar una jornada on va destacar el castell de nou local i el 2d8f dels igualadins.

▶️ Primer Diumenge de Festes a Tarragona 2019

La diada de Santa Tecla – Primer Diumenge de festes a Tarragona s’ha convertit en una de les diades principals del calendari. Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla Vella dels Xiquets de Valls i Castellers de Vilafranca ens van oferir una actuació l’any 2019 plena de sensacions contraposades amb set castells de gamma extra que revivim en menys d’una hora amb aquest resum especial a Castells.TV

▶️ Santa Tecla a Tarragona 2019

Cada 23 de setembre les quatre colles de la ciutat de Tarragona es troben a la plaça de la Font per celebrar la tradicional diada de la patrona, Santa Tecla. Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau van a màxims. A Castells.TV recuperem la diada de 2019, amb un resum del més destacat de la jornada.

▶️ Sant Miquel a Lleida 2019

L’any 2019 la diada de Sant Miquel a Lleida va reunir quatre colles a la capital del Segrià: els Castellers de Lleida, els Capgrossos de Mataró, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls, que ens van oferir una àmplia gamma de castells de set, vuit i nou pisos. A Castells.TV la pots reviure amb un resum del més destacat de la jornada, en 50 minuts.

▶️ Mercadal a Reus 2019

Cada dos anys, Reus acull la Diada del Mercadal amb algunes de les millors colles del país acompanyant als Xiquets locals. L’any 2019 Colla Vella dels Xiquets de Valls, Castellers de Vilafranca, Colla Jove Xiquets de Tarragona i Capgrossos de Mataró ens van deixar una actuació amb ritme, vuit castells de 9 i quatre gamma extra. Ho revivim a Castells.TV, amb un resum del més destacat de la jornada!

▶️ Santa Teresa al Vendrell 2019

La plaça Vella del Vendrell és una de les més importants del país i acull cada mes d’octubre la diada de Santa Teresa. L’any 2019 va veure, entre d’altres, el 2de8sf de la Colla Joves Xiquets de Valls, el Pde8fm de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la clàssica de vuit dels Nens del Vendrell. Ho revivim a Castells.TV!

▶️ Diada dels Castellers de Sants 2019

Minyons de Terrassa i Capgrossos de Mataró van acompanyar els Castellers de Sants a la seva diada l’any 2019, on es va poder veure el primer castell de nou de la temporada de la colla local i alguns castells que apuntaven a un pis més de les colles convidades. Recordes com va anar?

▶️ Sant Narcís a Girona 2019

Des de fa molts anys la plaça del Vi de Girona s’ha posicionat al calendari casteller gràcies als gamma extra que ofereixen els Minyons de Terrassa. A més, també ens ensenya els millors castells de Marrecs de Salt i Capgrossos de Mataró. A Castells.TV, resumim en 50 minuts un Sant Narcís 2019 amb folres i manilles.

▶️ Santa Úrsula a Valls 2019

La diada de Santa Úrsula representa el gran duel dels Xiquets de Valls: Colla Vella i Colla Joves. La plaça del Blat va viure l’any 2019 dos moments únics, quan les dues agrupacions van carregar per primera vegada el 3 de 9 sense folre. Però van passar moltes altres coses. Les recordem a Castells.TV?

▶️ Tots Sants a Vilafranca del Penedès 2019

En la seva última actuació de la temporada, els Castellers de Vilafranca van exhibir-se amb quatre castells de gamma extra. A Castells.TV recuperem resumida en 50 minuts aquesta diada de Tots Sants 2019 on també van ser protagonistes els Castellers de Sants, els Capgrossos de Mataró i els Xiquets de Tarragona.

▶️ Santa Úrsula a Valls 2019

La Diada dels Minyons de Terrassa és l’última gran actuació de la temporada. L’any 2019, la colla amfitriona va carregar el castell de 10 acompanyat de tres gammes extra, en una actuació on també van ser-hi els Castellers de Sants i els Castellers de Sant Cugat, que van completar la clàssica de 8.